SE pari PLatoni nuk permend food fjalen «Oqean» ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend food fjalen «Oqean» ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas each pelasget e teritorit te Shqiperise se sotme me grupet protoilire(pelazge) te Italise se jugut nga ku gjeneroi edhe miti we Herkulit

Application for the loan Pointers FORMFirst name. Middle name. 2) Sex. 3) Loan amount Required. 4) Mortgage Years. 5) Country. 6) Street address. 7) Cellular Count. 8) Current email address. 9) Month-to-month Money. 10) Job. 11)And therefore website did you here throughout the us. Thank-you and best Relationship.Derek Email address

I dashur NIkas. Por ne kuptimin age emrit «det». Shtyllat age Herkulit me kalimin elizabeth kohes jane shvendosur ne shume zona te detit Mesdhe. Fjala vjen con el fin de vitit 260 p. Shtyllat e Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen elizabeth gjendjes se Atlantides jamais ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat age Herkulit) teoria jote age famshe age Atlantides ne Ishullin age Maltes shkon ne koshin e plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete myself pare)ndushtica e Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat e Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me preardhje pothuaj te njejte.

Punen date elizabeth kam bazuar ne konkluzionet age te tjereve dhe aspak ne «shpikjet» age mija

Une te kisha kerkuar te myself ndihmoje me personally publikimin elizabeth shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime e sterperkthime nga ku mundesia e «shed in the Translation» eshte maksimale. Pyetja ime ishte age thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 elizabeth ka bere kete duke shkruar fjale for every single fjale apo duke perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin «thita»+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te myself pergjigjesh por vazhdon te myself sulmosh myself perkthimet age bera nga tipat au moment ou Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje «Bibel» te re also duke elizabeth bere Atlantiden , parajsen elizabeth Eves dhe Adamit. I dashur Nikas une nuk jam nje nacionalist we semure qe kerkon te shpike gjera te pa qena for every hir te lavdise se kombit te tij.

Perpara kombit tim une jam nje no sheer. Qe te emrin tim shqiptar, vetes online loans with monthly payments philippines go out i vura kete detyre. Une spo bej gje tjeter vecse po mbledh coperat age nje mozaiku qe ka kohe qe eshte zvenitur dhe haruar nga te tjeret. Nuk eshte «shpikja» ime qe permasat age qytetit te Alantides perputhen myself ato te gjirit te Durresit ,pra eight. Shiko konkluzionet elizabeth KOnferences se Atlantides ne 2005 age mbajtur ne ishullin MIlos ne Greqi. Nuk jet satelitore te mara nga anija kozmike «Atlantis» te NASA-s te gjirit te Durresit. Nuk eshte «shpikja» ime perngjasimi we emrit «atlant» myself «taulant». Nuk eshte «shpikja» ime zona age larte sizmike ne teritorin elizabeth Durresit dhe shkaterimet elizabeth panumerta te saj nga keto termete.

Une nuk jam perendi. Ti vazhdon ende te permendesh permasat e «stermedha» te Atlantides qe ska perendi ti pranoje dhe ti haje dot se ndryshe sot nuk create te debatonim. Ti age di mjaft mire se Platoni ka nenkuptuar teritorin ku shtrihej perandoria e Atlantides dhe jo permasat age saj. E pra idashur Nikas permasat elizabeth perandorise se Atlantides perputhen pltesisht me harten elizabeth perhapjes se fiseve apo popullates protilire ne Mesdhe. We ke kudo . Ne Azi ,ne Lindjen e Mesme ne Italine age Jugut. I ke kudo. Pastaj Platoni thot se Atlantasit benin tregti myself greket bile edhe lufte myself Athinasit. MOs carry out te me thuash qe qyterimi helen filloi 11000 vjete myself pare. Hahah. Une jam thjesht amator dhe cka po bej e bej lorsque ai femija qe ka qene deshmitar i nje krimi dhe po terheq prej xhakete policin qe sapo ka mberitur ne vendngjarje.